SMTS9_tb
סמאטס, תל אביב

יוזמה: תכנון יוזם

סטטוס: בתכנון

שנה: 2011-נמשך

היקף: 1,300 מ"ר

תכנית לחיזוק הבניין והוספה של יחידות דיור על מבנה קיים במרכז ת"א. בשונה מפרויקט תמ"א 38 המקובל בשוק, תהליך העבודה שלנו כאדריכלים מבוצע לכל אורך הדרך מול בעלי הדירות ועבורם. בסיום התכנון, כאשר תכנון הפרויקט נהיר, והתמורות בו ידועות לכל אחד ואחד מבעלי הדירות, בחרו בעלי הדירות את הקבלן עימו הם מעוניינים להתקשר בחוזה לביצוע העבודה. לכל אורך התהליך שמרו בעלי הדירות על הכוח שהעניקה להם תמ"א 38.

. . .
HTZ11_tb
חובבי ציון, תל אביב

יוזמה: פרטית

סטטוס: בתכנון

שנה: 2012-נמשך

היקף: 1,100 מ"ר

תכנית לחיזוק הבניין והוספה של יחידות דיור על מבנה קיים במרכז תל אביב.

 

. . .
ALNB75_tb
אלנבי, תל אביב

יוזמה: פרטית

סטטוס: רעיוני

שנה: 2011

היקף: 3,000 מ"ר

תכנית למלון עירוני, המשלב מסחר בקומת הקרקע, על רחוב אלנבי.

 

. . .
HSMN1_tb
החשמונאים, תל אביב

יוזמה: פרטית

סטטוס: בתכנון

שנה: 2011-נמשך

היקף: 1,250 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם זויה גרינשפן

תכנית לחיזוק הבניין והוספה של יחידות דיור על מבנה קיים במרכז תל אביב.

. . .
RTCLD104_tb
בית קרן רוטשילד, תל אביב

יוזמה: תחרות

סטטוס: בבנייה

שנה: 2010-נמשך

היקף: 2,200 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

פרויקט לשימור על צומת הרחובות שדרות רוטשילד ושינקין, שהחל בזכייה בתחרות אדריכלית בשנת 2010. בהצעתנו ביקשנו לנצל את העמדתו הייחודית של הבניין ברקמה הקיימת, ולהפיל את הגדרות הפונות לשדרה ובכך לפתוח את הרחבה הקדמית של הבניין לציבור ולהמשיך את התנועה הציבורית גם לתוך קומתו הראשית של הבניין בה תציג קרן רוטשילד את פועלו של הברון. הרעיון אומץ ע”י הקרן ולבסוף גם ע"י עיריית תל אביב שאישרה, שלא כמנהגה, את הפלת הגדרות לאחר שראתה ערך רב יותר בתכנון המוצע על פני שימור הקיים. פיתוח השטח, כחלק מהאסטרטגיה העירונית, מציע רחבה משולבת של צמחיה וריצוף אבן, בשני מישורים המקשרים בין מפלס השדרה לבניין, ומאפשרים שהייה מוצלת לישיבה

. . .
EMYZ_tb
ספריית מקס שטרן, מכללת עמק יזרעאל

יוזמה: תחרות

סטטוס: בנוי

שנה: 2003-2006

היקף: 3,200 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

האגף החדש תוכנן ונבנה כאגף עצמאי לחלוטין המחובר למבנה הקיים בגשר שקוף בלבד, וזאת עקב צורתה הייחודית של הספרייה הקיימת. גישה תכנונית זו אפשרה חופש צורני וחומרי לאגף, שבא לידי ביטוי בקיר אבן חורפ'יש על פתחיו וקופסת הספרים העליונה. בין המבנים תוכננה גינה המאפשרת, בין השאר, מבט בין האגפים. כניסת המבנה המשולב הוסבה למבנה החדש שמשתלב בתכנית האב המתחדשת של הקמפוס. הספרייה נפתחה לקהל הרחב בשנת 2006.

. . .
GVTM_tb
חדר כושר

יוזמה: ציבורית

סטטוס: בנוי

שנה: 2002-2003

היקף: 500 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

בניין חדר הכושר בגבעתיים תוכנן בהתאמה לשדרת הברושים הקיימת באתר. הבניין מורכב משתי קליפות בטון המוכלות אחת בשנייה, המנסחות בכך את נתיבי הכניסה לבניין ואופן החדרת האור לחלליו השונים. מבנה הטיח הלבן המסודר כלפי חוץ, מתפרק בחלקו הפנימי למספר מישורים ואזורי פעילות המנצלים את החללים הייחודים שנוצרו במפגש בין שתי הקליפות ואת המרפסת העליונה לאורך שדרת הברושים מעל לקליפת הבטון הנמוכה.

. . .
IDC2_tb
ספריית מארק ריץ, המרכז הבינתחומי, הרצליה

יוזמה: ציבורית

סטטוס: בנוי

שנה: 2001-2003

היקף: 2,500 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

בשנת 2001 הוזמן המשרד לתכנן את ההרחבה לספריה המרכזית, בכניסה למרכז הבינתחומי. הבניין תוכנן על בסיס שני עקרונות: הראשון, תוספת האגף החדש בשתי קומות בחלקו הדרומי של האתר. והשני, חיבור הישן והחדש על ידי קיר מעטפת בגובה 5 מטרים המקיף את שני האגפים ומקנה להם מראה אחיד. קיר המעטפת עשוי בחלקו בטון, רפפות עץ, זכוכית ועוד חומרים שונים שנבחרו על פי היחס לפורוגרמה הפנימית. על תכנון מבנה זה זכו אדר ורועי סקר בפרס רכטר לאדריכל הצעיר לשנת 2005.

. . .