GVTM_tb
חדר כושר

יוזמה: ציבורית

סטטוס: בנוי

שנה: 2002-2003

היקף: 500 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

בניין חדר הכושר בגבעתיים תוכנן בהתאמה לשדרת הברושים הקיימת באתר. הבניין מורכב משתי קליפות בטון המוכלות אחת בשנייה, המנסחות בכך את נתיבי הכניסה לבניין ואופן החדרת האור לחלליו השונים. מבנה הטיח הלבן המסודר כלפי חוץ, מתפרק בחלקו הפנימי למספר מישורים ואזורי פעילות המנצלים את החללים הייחודים שנוצרו במפגש בין שתי הקליפות ואת המרפסת העליונה לאורך שדרת הברושים מעל לקליפת הבטון הנמוכה.

. . .
IDC2_tb
ספריית מארק ריץ, המרכז הבינתחומי, הרצליה

יוזמה: ציבורית

סטטוס: בנוי

שנה: 2001-2003

היקף: 2,500 מ"ר

קרדיט: בשיתוף עם סקורקא אדריכלים

בשנת 2001 הוזמן המשרד לתכנן את ההרחבה לספריה המרכזית, בכניסה למרכז הבינתחומי. הבניין תוכנן על בסיס שני עקרונות: הראשון, תוספת האגף החדש בשתי קומות בחלקו הדרומי של האתר. והשני, חיבור הישן והחדש על ידי קיר מעטפת בגובה 5 מטרים המקיף את שני האגפים ומקנה להם מראה אחיד. קיר המעטפת עשוי בחלקו בטון, רפפות עץ, זכוכית ועוד חומרים שונים שנבחרו על פי היחס לפורוגרמה הפנימית. על תכנון מבנה זה זכו אדר ורועי סקר בפרס רכטר לאדריכל הצעיר לשנת 2005.

. . .